Χαμόγελο

Αν θέλετε να μου πείτε κι εσείς, τις προτάσεις, τις παρατηρήσεις, τις ιδέες, τις συνταγές, ίσως κάποια ιστορία που θέλετε να ακουστεί, αλλά και ότι άλλο σας ενδιαφέρει, μπορείτε να πάρετε το βήμα, γράφοντας μου κατευθείαν στη φόρμα επικοινωνίας ή στη διεύθυνση: kristinatsig@hotmail.com Δεν υπάρχει τίποτα πραγματικά πιο όμορφο όσο το χαμόγελο ενός ανθρώπου. Ειδικά όταν γνωρίζεις ότι το προσφέρεις εσύ στον συνάνθρωπό σου. Ένα χαμόγελο αξίζει πολλά, διότι δεν στοιχίζει τίποτα, είναι πολύτιμο , δεν μπορείς να το δανειστείς αλλά ούτε και να το ζητήσεις, μόνο αν στο χαρίσουν έχει αξία. Χαμογέλα,λοιπόν!

     Το χαμόγελο είναι δεδομένο πως μας κάνει πιο ελκυστικούς. Οι άνθρωποι που χαμογελούν μας ελκύουν περισσότερο.
Καλώς ή κακώς θέλουμε στη ζωή μας ανθρώπους που μας προσφέρουν χαρά και ευτυχία γιατί έτσι αλλάζει αυτομάτως και η διάθεσή μας.
Κάθε φορά που αισθάνεστε πεσμένοι βρείτε ένα λόγο να χαμογελάτε! Υπάρχει μια αρκετά μεγάλη πιθανότητα να αλλάξει η διάθεσή σας προς το καλύτερο γιατί με αυτό τον τρόπο το χαμόγελο μπορεί να ξεγελάσει το σώμα και να βοηθήσει την ψυχολογία σας.
    Στρες! Μια λέξη, χίλια συναισθήματα. Το χαμόγελο βοηθά να μας κάνει να φαινόμαστε πιο ήρεμοι. Άγχος, φωνές & ψυχική κούραση τέλος! Πάρτε λίγο χρόνο, χαμογελάστε και θα είστε σε καλύτερη θέση ώστε να συνεχίσετε ότι αφήνατε στη μέση λόγω του πανικού.
    Ίσως να σας φανεί λίγο περίεργο αλλά το να χαμογελάμε έχει τρεις ευεργετικές ικανότητες. Α) απελευθερώνει τις ενδορφίνες και την σεροτονίνη. Β) μειώνει την αρτηριακή μας πίεση και Γ) ενισχύει το ανοσοποιητικό. Όταν χαμογελάτε η ανοσοποιητική σας λειτουργία βελτιώνεται επειδή είστε χαλαροί. Τώρα όσο για την αρτηριακή πίεση σας προκαλώ να κάνετε το ακόλουθο πείραμα. Πάρτε ένα μηχάνημα που μετράει την πίεση. Καθίστε για λίγα λεπτά και διαβάστε κάτι. Στη συνέχεια, χαμογελάστε για ένα λεπτό και συνεχίστε το διάβασμα χαμογελώντας. Καταλάβατε την διαφορά?!
Θα λέγαμε πως λειτουργεί σαν το φυσικό μας φάρμακο..
   Τέλος, το χαμόγελο ισούται με την ευτυχία. Ο άνθρωπος ο οποίος χαμογελάει φαίνεται πιο σίγουρος , γι’αυτό φορέστε το χαμόγελο σας στην επαγγελματική αλλά και στην προσωπική σας ζωή και είμαι σίγουρη πως η αντιμετώπιση των άλλων απέναντι στο πρόσωπό σας θα αλλάξει ριζικά!


Πηγή:http://www.anastasiasbeautysecrets.eu/
Share on Google Plus

Πείτε την γνώμη σας Xristina Gerasidou

Γράφοντας μου κατευθείαν στη φόρμα επικοινωνίας ή στη διεύθυνση: kristinatsig@hotmail.com
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου